Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "GrundlÀggande hydraulik" by Ove Isaksson # Book PDF Kindle ePub Free

GrundlÀggande hydraulik

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: GrundlĂ€ggande hydraulik
  • Author : Ove Isaksson
  • Release Date : January 16, 2017
  • Genre: Engineering,Books,Professional & Technical,Mechanical Engineering,
  • Pages : * pages
  • Size : 17139 KB

Description

Boken beskriver och förklarar de grundlÀggande begreppen för hydraulsystem dÀr energiöverföring sker med hjÀlp av en vÀtskas tryckenergi. MÄnga företag utvecklar idag hydraulsystem och hydraulkomponenter för ett mycket brett spektrum av applikationer. Ambitionen i denna bok Àr att begrÀnsa sig till att frÄn en praktisk utgÄngspunkt ta upp grundlÀggande berÀkningsteknik, schemaritning, komponenter och systemteknik. Avsnittet systemteknik har fokus pÄ hur man arrangerar tillgÀngliga komponenter för att Ästadkomma ett önskat beteende hos en cylinder eller motor. Ett antal generella kopplingsscheman tas fram som kan anvÀndas i olika applikationer för att Ästadkomma en specifik funktion.

Den senare delen av boken Àgnas Ät analysmetoder som behövs vid dimensionering och prediktering av egenskaper hos komponenter och system.

Boken innehÄller ocksÄ flertalet exempel i texten samt ett antal övningar för att bÀttre reflektera över de grundlÀggande principerna.

Boken riktar sig i första hand till ingenjörs- och civilingenjörsstudenter. Den Àr ocksÄ av stor betydelse för ingenjörer involverad i konstruktion, drift och underhÄll av maskiner som Àr hydrauliskt drivna eller som innehÄller hydraulisk utrustning.


PDF Books "GrundlÀggande hydraulik" Online ePub Kindle